top of page

COACH

Hi sportieve lezer,

Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Romy en ik ben eigenaar en coach bij Forma Fit Life.

 

Al zeker 12 jaar lang hang ik aan de ijzers in de sportschool en zo'n kleine 10 jaar ben ik mij serieus in voeding gaan verdiepen. Je kan trainen wat je wil, maar zonder een goed voedingsplan blijft resultaat uit. Zodoende ben ik redelijk snel tot personal trainer gecertificeerd om vervolgens door te leren tot voedingsdeskundige. Aangezien trainen én eten mijn grote liefdes zijn, kan je stellen dat ik mijn grote passie heb gevonden. Na de mooie basis wat betreft training en voeding gelegd te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging: de 100% vegan en natuurlijke supplementen. Zoals wellicht verwacht, houd ik van zo puur mogelijke supplementen en daarom wil ik deze ook graag aanbieden. Veel mensen hebben een lactose intolerantie en reageren hierdoor niet goed op de reguliere whey supplementen; dit probleem wil ik graag verhelpen. Zodoende ben ik de Forma Fit Life supplementen lijn gestart op basis van erwten eiwit isolaat, bruine rijsteiwit en last but not least, suikervrij.

Mijn doel is om elke klant mee te nemen in het proces, uitleggen waarom ik iets wel of niet doe, hun lichaam laat leren begrijpen en hun leefstijl stapsgewijs aanpas naar een (voor hun) gepaste leefstijl welke vol te houden is en waarmee zij hun doelen behalen en ook blijven behouden. 

Belangrijk vind ik dat de klanten zich bij mij op hun gemak voelen en genieten van hun persoonlijke traject. Het geeft een kick om iemand te coachen van overgewicht naar gezond gewicht, tientallen kilo's kwijt te zien raken en anderen juist met kilo's aan zien komen in spiermassa. 

 

Naast personal training en voedingscoaching, zet ik mij volledig in om de klanten bewust te maken van de knelpunten in hun dagelijks leven en leer ik hen hoe hiermee om te gaan door een nieuwe leefstijl te vormen. Mindset is key om je fysieke doel te behalen.

bottom of page