top of page

FORMA FIT LIFE

                    Forma, of te wel: vormen en shapen

                  Vormen van je nieuwe leefstijl

                Shapen van je lichaam

Forma Fit Life staat voor resultaat en balans. Wij verdiepen ons in de levensstijl per individu en spelen hierop in; zorgen dat er een nieuwe

leefstijl gevormd wordt, een knop omgezet wordt. Je mindset veranderen om je fysieke doel te bereiken. 

Balans vormt zich in gericht fysieke trainingen en een passend, gezond eetpatroon met af en toe dat ene chocolaatje of dat ene wijntje bij het eten. Het gaat niet om een tijdelijk dieet, het gaat om een nieuwe leefstijl.

 

                           

 

 

 

 

Daarnaast houden wij van zo puur mogelijke supplementen en daarom bieden wij deze ook aan jou aan: 100% vegan en zuivere supplementen. Veel mensen hebben een lactose intolerantie en reageren hierdoor niet goed op de reguliere whey supplementen. Met de Forma Fit Life supplementen lijn is dit probleem getackeld doordat wij werken met erwten eiwit isolaat en bruine rijsteiwit. Daarnaast zijn de supplementen suikervrij.

Forma Fit Life geeft Personal Training en Duo Training in twee mooie personal training studio's op de locaties Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam, Noordereiland.

Een personal training studio, ook wel private gym genoemd, is een privé ruimte waar je door jouw personal trainer getraind wordt. In tegenstelling tot een reguliere sportschool, heb je bij  Forma Fit Life de ruimte voor jezelf met de voorzieningen en attributen van een sportschool.

Of je doel afvallen, spiermassa opbouw, revalidatie of bijvoorbeeld fitter worden is; er wordt een persoonlijk traject voor je opgesteld om je doel te behalen.

Liever online? Forma Fit Life biedt Online Coaching trajecten aan met persoonlijke en op maat gemaakte voedingsschema's en trainingsschema's met jouw eigen favoriete producten en gerechten erin verwerkt. Door middel van wekelijkse check-ins en WhatsApp support wordt jouw progressie nauwlettend in de gaten gehouden en meteen aanpassingen gemaakt indien nodig. 

Forma Fit Life pakt samen met jou in onze coaching de verschillende aspecten aan die je helpen jouw doel te bereiken op korte termijn en vast laten houden voor de lange termijn.

bottom of page